slider-11-background

Voor leveranciers aan scholen:

educatieve uitgeverijen, musea, onderwijsadviesbureaus, enzovoort

Onderzoek voor leveranciers aan scholen

DUO Onderwijsonderzoek & Advies is gespecialiseerd in markt- en beleidsonderzoek onder onderwijsprofessionals: van leerkrachten in het basisonderwijs tot cultuurcoördinatoren in het vmbo, van vwo-decanen tot havo-docenten wiskunde, van bovenschools directeuren in het basisonderwijs tot teamleiders in het voortgezet onderwijs en van docenten lichamelijke opvoeding tot ICT-coördinatoren in het basisonderwijs.

Wij zijn een full service marktonderzoeksbureau en verrichten zowel kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en diepte-interviews) als kwantitatief onderzoek (schriftelijk, telefonisch en met name online). Wij verzorgen het onderzoek van a tot z. Wij leveren daarbij uitsluitend maatwerk: de methode van onderzoek (groepsdiscussies, diepte-interviews, online, schriftelijk, telefonisch of een combinatie) en de vragenlijsten stemmen wij altijd geheel af op de onderzoeksvragen en wensen van uw organisatie.

We werken voor allerlei leveranciers aan scholen, onder meer voor:

APS, Cito, Eye, ITS, Kennislink.nl, Museum Catharijneconvent, Ministerie van Financiën, Malmberg, Mulier Instituut, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Nederlands Openluchtmuseum, NTR, PO-Raad, Regioplan, Rembrandthuis, Van Gogh Museum, Schoolinfo, Sectorinstituut Openbare Bibliotheken, Stichting Lezen & Schrijven, Stichting Nederland Schoon, Unicef, VNCI en VO-raad.

Voor meer informatie over de verschillende onderzoeksmogelijkheden kunt u de onderstaande buttons aanklikken.

 

Afspraak

We maken graag een (vrijblijvende) afspraak met u om de mogelijkheden voor uw instelling/school te bespreken. Klik hier als u een afspraak wilt maken of contact met ons wilt hebben.