Alumni-onderzoek

Hoe vergaat het uw oud-studenten?

Alumni-onderzoek

Hoe vergaat het uw oud-studenten?

Alumni-onderzoek

  • A

Met het Alumni-onderzoek geven wij u onder meer inzicht in:

  1. de bestemming van de alumni van uw opleiding/studie: wat voor soort werk de alumni doen oftewel het type functie dat zij hebben, in welke sector zij werkzaam zijn, wat voor type dienstverband zij hebben en wat zij verdienen;
  2. het oordeel van de alumni over uw onderwijsinstelling/opleiding: vinden zij dat de opleiding hen goed heeft voorbereid op hun vervolgstap? sluit het werk/de functie goed aan bij de opleiding? enzovoort;
  3. en voor alle bovenstaande doelstellingen: hoe de opleiding/studie scoort ten opzichte van landelijke cijfers.

Methode

De methode van onderzoek stemmen we graag met u af: online (de alumni ontvangen een e-mail waarin we hen vragen een online vragenlijst in te vullen en/of schriftelijk (we sturen een schriftelijke vragenlijst naar het privé adres) en/of telefonisch (we nemen de alumni een telefonisch interview af).

100% maatwerk

De vragenlijst die wij alumni voorleggen, bevat een mix van basisvragen (vragen die we alumni nagenoeg altijd voorleggen) en extra vragen die recht doen aan de specifieke situatie van uw opleiding/studie.

Het uitvoeren van een Alumni-onderzoek is per definitie maatwerk en vandaar dat wij graag (vrijblijvend) langskomen om uw onderzoeksvraag te bespreken. We stellen daarna graag een passend (en vrijblijvend) onderzoeksvoorstel op.

  • Een afspraak maken


  • Uw gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.