Mystery guest onderzoek open dagen

Maak van de open dagen een succes!

Mystery guest onderzoek open dagen

Maak van de open dagen een succes!

Mystery guest open dagen

  • M

Mystery guest onderzoek open dagen
Met een Mystery guest onderzoek brengen we in kaart hoe potentiële studenten (en eventueel hun ouders) de open dag/avond van uw school ervaren.
Aan de hand van een beoordelingsformulier evalueren onze ‘mystery guests’ verschillende onderdelen van de open dag/avond, zoals de ontvangst, de activiteiten, de voorlichtingsmarkt/stands, enzovoort.

Methode – 100% maatwerk
Mystery guests voeren het onderzoek uit tijdens een open dag/avond bij u op school. Zij doen zich voor als (ouder van een) examenleerling op het VMBO die belangstelling heeft voor uw school.
De medewerkers en studenten van uw school weten uiteraard niet dat de mystery guests geen ‘echte’ belangstellenden zijn.
Desgewenst bezoeken en evalueren we open dagen/avonden van verschillende opleiding en locaties van uw school om zo inzicht te krijgen in de sterke punten en verbeterpunten voor verschillende opleidingen/locaties.

Rapportage
De rapportage van het onderzoek bestaat uit een uitgebreide beschrijving van de bevindingen, een samenvatting van de belangrijkste resultaten, conclusies en een overzicht van concrete verbeter- en actiepunten voor de open dagen/avonden van uw school. We geven uiteraard ook aan wat goed gaat en vooral behouden moet blijven.

Het uitvoeren van een Mystery guest onderzoek is per definitie maatwerk en vandaar dat wij graag (vrijblijvend) langskomen om uw onderzoeksvraag te bespreken. We stellen daarna graag een passend (en vrijblijvend) onderzoeksvoorstel op.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden. Zie pagina 15 van deze brochure voor het Mystery guest onderzoek open dagen.

Afspraak en offerte
Het uitvoeren van dit onderzoek is per definitie maatwerk en vandaar dat wij u graag eerst spreken over wat u precies wilt. We maken dan ook graag een afspraak met u: we komen met alle plezier (vrijblijvend) langs, maar we kunnen ook een telefonische afspraak/online meeting met u inplannen. Het is aan u!

U kunt ons voor een afspraak bellen (030 2631080), een e-mail sturen (info@duo-onderwijsonderzoek.nl) of het formulier hieronder invullen. We stellen daarna graag een passend (en vrijblijvend) voorstel op.

  • Een afspraak maken


  • Uw gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.