Medewerkersonderzoek PO

Tevredenheid, betrokkenheid en loyaliteit

Medewerkersonderzoek PO

Tevredenheid, betrokkenheid en loyaliteit

Medewerkersonderzoek PO

  • M

Wij geven u graag inzicht in:

  • hoe tevreden, betrokken en bevlogen de medewerkers (OP en OOP) van uw school zijn;
  • de verbeterpunten van de school vanuit het perspectief van de medewerkers;
  • hoe professioneel de cultuur op school is;
  • hoe uw school scoort ten opzichte van landelijke PO–cijfers (benchmark).

Wij bieden daartoe verschillende mogelijkheden: een (breed) Medewerkersonderzoek waarbij tal van thema’s aan de orde komen, een Compact Medewerkersonderzoek voor als u een goed zicht wilt krijgen op tevredenheid, betrokkenheid en loyaliteit van uw medewerkers en een Themaonderzoek als u een thema (werkdruk, interne communicatie, taakbeleid, e.d.) diepgaand wilt onderzoeken.

Thema’s
In het (breed) Medewerkersonderzoek en een Compact Medewerkersonderzoek komen onder meer de volgende thema’s aan de orde: de inhoud van het werk, de schoolleiding, de werkomstandigheden, de werkdruk, het onderwijs, de persoonlijke ontwikkeling, de samenwerking, de communicatie, de identiteit, de sfeer en de (professionaliteit van de) schoolcultuur.
Bij een Themaonderzoek staat (uiteraard) één thema (werkdruk, interne communicatie, persoonlijke ontwikkeling, e.d.) centraal.

Altijd 100% maatwerk
Of u nu kiest voor een (breed) Medewerkersonderzoek, een Compact Medewerkersonderzoek of een Themaonderzoek, wij stemmen de methode (online vragenlijst en/of diepte-interviews en/of groepsdiscussies en/of workshops) en de vragenlijst altijd af op de wensen van uw school.

Meer informatie
Voor meer informatie over het Medewerkersonderzoek (werkwijze, kosten, enzovoort) kunt u hier de de brochure downloaden.

Afspraak of offerte?
Wij komen graag (vrijblijvend) langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. U kunt ons daarvoor bellen (030 2631080), een e-mail sturen (info@duo-onderwijsonderzoek.nl) of het formulier hieronder invullen.
Als u wilt dat wij direct een offerte opstellen, met alle plezier! Ook dat kunt u hieronder aangeven.

Brochure Download de brochure




Hoe tevreden en bevlogen zijn medewerkers in het PO?

Download hieronder de (verrassende) cijfers!

Brochure Download het Rapport