Docentscan

De kwaliteit van docenten vanuit het perspectief van uw leerlingen

Docentscan

De kwaliteit van docenten vanuit het perspectief van uw leerlingen

Docentscan VO – afstandsonderwijs

  • D

Met de Docentscan afstandsonderwijs geven wij u onder meer inzicht in:

  • Hoe de leerlingen de docenten evalueren/beoordelen wat betreft het verzorgen van online onderwijs/afstandsonderwijs.
  • De sterke punten van de docenten: op welke (pedagogische, didactische, interpersoonlijke en organisatorische) vaardigheden scoren zij goed?
  • De verbeterpunten voor de docenten: op welke vaardigheden scoren zij minder goed en is verbetering wenselijk en/of noodzakelijk?

100% maatwerk
Wij beschikken over een basisvragenlijst met 10 stellingen waarmee leerlingen hun docenten kunnen evalueren/beoordelen op het verzorgen van online onderwijs/afstandsonderwijs. Indien gewenst formuleren we extra vragen die passen bij uw school en de wijze waarop uw docenten het online onderwijs/afstandsonderwijs verzorgen. De vragenlijst stemmen we volledig af op de wensen van uw school.

Methode
De leerlingen vullen (vanuit huis of op school) een online vragenlijst in over (in principe) alle docenten waarvan zij les krijgen.
Dat kan door middel van een uitnodiging per e-mail, via het leerlingportaal van de school, via een inlogcode of nog anders. Wij hebben het er graag met u over.

Elke docent zijn/haar Docentrapport
Voor elke docent stellen wij vervolgens een Docentrapport op met:

  • zijn/haar scores;
  • afgezet tegen de gemiddelde scores van de docenten uit het team/de afdeling waar hij/zij deel vanuit maakt en/of afgezet tegen de gemiddelde scores van de docenten van de school;
  • zijn/haar scores uitgesplitst naar de klassen waaraan hij/zij lesgeeft.

Meer informatie
Voor meer informatie (werkwijze, kosten, enzovoort) over de Docentscan afstandsonderwijs kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wilt u weten hoe leerlingen hun docenten evalueren op verschillende competenties en/of op de rollen van de leraar, zonder expliciete aandacht voor afstandsonderwijs, klik dan hier.

Vraag hieronder (vrijblijvend) een offerte aan en/of maak een (vrijblijvende) afspraak!

  • Offerte aanvragen en/of een afspraak maken


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.