Mystery guest onderzoek open dagen VO

Maak van de open dagen een succes!

Mystery guest onderzoek open dagen VO

Maak van de open dagen een succes!

Mystery guest onderzoek open dagen VO

  • M

Met het Mystery guest onderzoek open dagen brengen we in kaart hoe de ouders van leerlingen in groep 8 (ouders en leerlingen die voor uw school zouden kunnen kiezen) de open dag van uw school ervaren.
Aan de hand van een beoordelingsformulier evalueren onze ‘mystery guests’ verschillende thema’s zoals de ontvangst op de open dagen en het enthousiasme van de medewerkers en leerlingen van uw school die meehelpen op de open dag.

Methode
Mystery guests (meestal vier medewerkers van ons bureau) voeren het onderzoek uit tijdens de (vaak eerste) open dag van uw school. Zij doen zich voor als ‘ouder met een kind in groep 8 die interesse heeft in uw school’. De mystery guests beoordelen de open dag aan de hand van een aantal thema’s: de ontvangst, de routing/bewegwijzering in het gebouw, de voorlichting/presentaties, de activiteiten voor de leerlingen en/of de ouders, het stellen van vragen (is dat mogelijk en krijg je bruikbare antwoorden?), enzovoort.

Rapportage
De rapportage bestaat uit een uitgebreide beschrijving van onze bevindingen, een samenvatting, conclusies en een overzicht van concrete verbeter- en actiepunten voor de open dagen van uw school. We geven uiteraard ook aan wat goed gaat en wat dus ook vooral behouden moet blijven.

Afspraak en offerte
Het uitvoeren van dit onderzoek is per definitie maatwerk en vandaar dat wij u graag eerst spreken over wat u precies wilt. We maken dan ook graag een afspraak met u: we komen met alle plezier (vrijblijvend) langs, maar we kunnen ook een telefonische afspraak/online meeting met u inplannen. Het is aan u!

U kunt ons voor een afspraak bellen (030 2631080), een e-mail sturen (info@duo-onderwijsonderzoek.nl) of het formulier hieronder invullen. We stellen daarna graag een passend (en vrijblijvend) voorstel op.

  • Afspraak maken

  • Voordat we een offerte kunnen opstellen, voeren we graag een gesprek met u (bij u op school of telefonisch/online, wat u wilt).
    Vervolgens stellen we een ‘offerte op maat’ op.
  • Uw gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.