Onderzoek onder onderwijsprofessionals

educatieve uitgeverijen, musea, onderwijsadviesbureaus, enzovoort

Onderzoek onder onderwijsprofessionals

educatieve uitgeverijen, musea, onderwijsadviesbureaus, enzovoort

Onderzoek onder onderwijsprofessionals

  • P

DUO Onderwijsonderzoek & Advies is een bureau dat organisaties helpt die ‘het onderwijs’ tot hun doelgroep rekenen: branche-, sector-, werknemers- en werkgeversorganisaties, (educatieve) uitgeverijen en andere aanbieders van (digitale) leermiddelen, onderwijsadviesbureaus, ministeries en andere overheidsorganisaties, musea, fondsenwervers, enzovoort.

Wij helpen ook uw graag met uw onderzoeksvraag. Het kan daarbij gaan om een naamsbekendheid- en imago-onderzoek, een onderzoek naar de marktkansen van een (nog te ontwikkelen) educatief product/educatieve dienst, opinieonderzoek, beleidsonderzoek, effectmeting, enzovoort.

Als wij weten hoe uw onderzoeksvraag (ongeveer) luidt en om welke doelgroep het gaat (directeuren van basisscholen, decanen, docenten Nederlands, bestuurders, enzovoort) adviseren wij u graag over de juiste onderzoeksmethode.
Het kan daarbij gaan om kwantitatief onderzoek (vaak online onderzoek) en/of om kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en/of diepte-interviews).

Afspraak maken
Wij komen graag bij u langs om uw onderzoeksvraag te bespreken. En wij stellen dan met alle plezier een (vrijblijvend) onderzoeksvoorstel op.
Klik hier als u een afspraak wilt maken of contact met ons wilt hebben.

Meer informatie
Voor meer informatie over wat wij voor u kunt betekenen kunt u hier de brochure downloaden.

Direct een offerte aanvragen?
U kunt ook direct een offerte aanvragen. Hieronder kunt u aangeven wat u (globaal) zou willen onderzoeken. Wij gaan dan aan de slag!

  • Offerte aanvragen en/of een Afspraak maken


    Ik overweeg een onderzoek onder onderwijsprofessionals te (laten) verrichten.

  • Beschrijf uw onderzoeksvraag: Om welke groep onderwijsprofessionals gaat het? Gaat het om kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en/of diepte-interview) en/of om kwantitatief onderzoek (online, telefonisch)? En wat wilt u weten? Wat zijn globaal uw onderzoeksvragen?
  • Uw gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.